Werk met mij

Ben jij leerkracht en wil jij weer de touwtjes in handen hebben? Zodat jij die super leuke en energieke leerkracht kan zijn die je bent?

Jij bent klaar voor the Next step! Tof, hieronder lees je hoe ik je kan helpen!

Groeiprogramma

Hèt online programma waar je in 5 weken leert hoe je het beste uit jezelf kunt halen zonder over je grenzen heen te gaan. Zodat je weer die betrokken en energieke leerkracht bent.

Level Up programma

Binnenkort meer informatie

Tweedaagse training

"Rust in je kop en aandacht in de klas."

Binnenkort meer informatie

Nog even voorstellen

Hi, mijn naam is Majorie Koornstra en het is mijn missie om jou als leerkracht te empoweren en inspireren om (binnen het onderwijs) beter voor jezelf te zorgen. Meer balans te vinden en rust in het hoofd te krijgen. Beter binnen je eigen grenzen te blijven. Simpelweg omdat ik de kinderen een leerkracht gun die goed in haar of zijn vel zit.

Van jongs af leerde ik dat al-les mogelijk is zolang je er maar zelf in gelooft en er hard voor wilt werken. Dat is misschien wel de belangrijkste les die ik van mijn ouders meekreeg. En die ik ook nu mijn kinderen meegeef.

Jarenlang stond ik vol passie en plezier voor de klas. Een leerzame tijd waar ik mijzelf regelmatig tegenkwam en waar perfectionisme ervoor zorgde dat ik regelmatig over mijn grenzen heen ging.

In 2011 volgde ik een opleiding aan de Academy for mindul teachings en begon ik mindfulness trainingen te geven aan groepen kinderen en hun leerkrachten. Van het één kwam het ander. Ik gaf workshops en trainingen op het gebied van mindfulness in het onderwijs en van daaruit kwamen coaching-vragen van leerkrachten. Ik voelde wat ik te doen had en besloot mij verder te specialiseren op het gebied van (NLP)coaching.

Inmiddels coach ik al weer een aantal jaren collega’s naar  de situatie waarin zij zich weer fijn voelen. Juist omdat ik uit eigen ervaring spreek, kan ik heel gericht meekijken en mijn kennis delen.

Vragen, twijfels of onzekerheden? Neem even contact op, dan denk ik met je mee!

Naam
Email adres
Jouw vraag
0 of 350
>