Ben jij klaar om naar het next level te groeien?

Boek een GRATIS verdiepingsgesprek, waarin we samen gaan kijken hoe dat er voor jou uitziet.

wat brengt het verdiepingsgesprek jou?

Binnen 45 minuten helder wat jouw volgende level is en welke acties daarbij horen.

Wat is jouw doel voor de toekomst?

Samen kijken we waar je nu staat en bespreken we wat jouw wensen en verlangens zijn voor de toekomst. En dat kan echt op elk gebied zijn, zowel werk als privé.

Wat houd je tegen?

We kijken wat er in de weg staat om je doel te bereiken. Ik houd van praktisch en daarom gaan we ook heel concreet maken waar je aandacht aan mag geven. 

Hoe kan ik je daarbij helpen?

In het gesprek krijg je sowieso minimaal 2 praktische tips die je zelf kunt toepassen. En als ik denk dat ik je verder kan helpen wil ik je graag meer vertellen over mijn programma's. Met jouw goedkeuring natuurlijk.

Zij hadden eerder een verdiepingsgesprek

Eva Cornels

Leerkracht

Het gesprek was verhelderend en oplossingsgericht. Majorie drong door tot de kern, kon mijn gedachten woorden geven.
Majorie is innemend, enthousiast, doortastend, sensitief en een geweldige coach!

Kim van Winden

Leerkracht

Ik vond het een heel prettig gesprek. Het is fijn met iemand te spreken met ervaring op de werkvloer in het onderwijs. Ik heb goede tips gekregen, waar ik ook echt wat mee kan. 

Majorie is heel liefdevol en begripvol aanwezig, maar durft daarnaast ook te zeggen waar het op staat. Heel fijn!

Over Majorie

Hoi,

Ik ben Majorie

En het is mijn missie om jou als leerkracht te empoweren en inspireren om (binnen het onderwijs) beter voor jezelf te zorgen. Meer balans te vinden en rust in het hoofd te krijgen. Beter binnen je eigen grenzen te blijven. Simpelweg omdat ik de kinderen een leerkracht gun die goed in haar of zijn vel zit.

Jarenlang stond ik voor de klas. Vol passie en met liefde voor de kinderen ging ik aan het werk en ik weet nog goed hoe lastig ik het vond om prioriteiten te stellen.

Ik wilde dat de kinderen zich gezien, gehoord en begrepen voelden en dus alle aandacht moesten krijgen. Daarmee legde ik de lat voor mijzelf te hoog, want uiteraard moest dat naast alle andere dingen ook nog eens op korte termijn.

Aan het einde van de dag was ik helemaal uitgeblust, lang heb ik gedacht dat ik "iets" fout deed totdat ik in een coachingstraject mezelf "echt" leerde kennen en erachter kwam hoe ik zelf de regie weer in handen kon nemen. En dat gun ik jou ook!

Inmiddels coach ik al weer een aantal jaren collega’s naar de situatie waarin zij zich (weer) fijn voelen. Juist omdat ik “de taal” van het onderwijs spreek en begrijp wat er speelt op de werkvloer kan ik heel gericht meekijken en mijn kennis delen.

Verdiepingsgesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda
  Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze online afspraak in. 
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat je verdiepingsgesprek is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek. Check voor de zekerheid je spam-inbox. Voeg de afzender toe als veilige afzender, zodat we altijd elkaar kunnen contacteren.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw visie op de toekomst en wat je kan doen om dat te bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zo zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe. Je krijgt sowieso minimaal 2 tips mee.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.

Plan hier je verdiepingsgesprek

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

>