Wil jij een succesvolle leerkracht zijn zonder dat het ten koste gaat van jezelf en het thuisfront? Doe mee met:

Het Groeiprogramma

Leer hoe je onder jouw voorwaarden die leuke en energieke leerkracht kan zijn  ZONDER over je grenzen heen te gaan. 

Ben jij een ambitieuze leerkracht en wil je de regie weer in handen hebben zodat je als energieke leerkracht binnen jouw grenzen voor de klas kan staan EN vanuit je hart kan lesgeven? 

Je hoeft niet verder te zoeken!


Jarenlang stond ik voor de klas. Vol passie en met liefde voor de kinderen ging ik aan het werk. Ik wilde dat de kinderen zich gehoord, gezien en begrepen voelden, en alle aandacht kregen die zij nodig hadden. Daarmee legde ik de lat voor mijzelf hoog en vond ik het lastig om prioriteiten te stellen. In mijn ogen was al-les belangrijk. Het was een leerzame tijd waar ik mijzelf regelmatig tegenkwam en waar perfectionisme ervoor zorgde dat ik regelmatig over mijn grenzen heen ging.

Ik wist zeker, dit kon anders!

Het idee voor het Groeiprogramma was geboren! Mijn eigen ervaring en alle ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan tijdens het coachen van leerkrachten zorgen ervoor dat er nu een waardevol programma staat.

Speciaal voor jou, als jij weer vanuit jouw hart en binnen jouw grenzen wilt lesgeven.

Het Groeiprogramma, wat kun je verwachten

➤ je leert wat de signalen van je lijf zijn. Dat je jouw grenzen herkent en hierop durft te vertrouwen, waardoor je beter voor jezelf kunt zorgen.

➤ hoe je aan het einde van de dag energie overhoudt voor andere leuke dingen.

➤ hoe je meer grip op je gedachten krijgt en je leert hoe je deze loslaat, zodat je prinsheerlijk in slaap valt.

➤ je leert hoe je anders om kunt gaan met werkdruk, zodat je jezelf niet meer verliest en je mannetje staat wanneer nodig.

➤ hoe je korte metten maakt met je to do lijst.

➤ en hoe je weer vanuit jouw eigen kracht en gevoel les gaat geven zonder dat het energie kost.

En het mooie is dat je dit zowel privé als op de werkvloer kunt toepassen. Hoe waardevol is dat?

Wat houdt het Groeiprogramma praktisch in

➤ Kick-off gesprek van 60 minuten waarin we kijken waar je nu staat, waar je heen wilt gaan, wat er in de weg staat en wat je nodig hebt om daadwerkelijk de juiste stappen te zetten (twv €126,00).

➤ 3 x  een 1 op 1 deepdive coachingssessie van 45 minuten waarin ALLES bespreekbaar is (werk en privé) en waarin we vooral aan de slag gaan met die diepgewortelde vastgeroeste overtuigingen (twv €285,00)

➤ vanaf het moment dat je start mag je 5 weken lang (van ma t/m vrij) onbeperkt je vragen via de mail stellen. Je krijgt binnen 48 uur een reactie (twv €75,00).

➤ Een digitaal werkboek waarin de opdrachten per les zijn uitgewerkt (twv €50,00).

➤ Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waar je de volgende 5 lessen vindt (twv €197,00)

- Persoonlijk Leiderschap
- Meer rust in je hoofd
- Meer energie aan het einde van de dag
- Binnen jouw grenzen blijven
- Omgaan met werkdruk

MEGA BONUS!
➤ Online training Energie(k) met gemak twv €97,00

Totale waarde: €830,00

Nu voor €495,00

Ja, dat klinkt mij als muziek in de oren!

Jouw investering?

€495,00

Je blijft toegang houden tot de lessen!

Bestel en krijg direct toegang

Je krijgt direct toegang tot het Groeiprogramma, de eerste les verschijnt meteen in jouw inbox.

Meer rust in je kop

Aan het einde van het programma heb je meer grip op je gedachten en weet je hoe je deze loslaat, zodat je prinsheerlijk in slaap kan vallen.

Selfcare

In het programma leer je wat de signalen van je lijf zijn zodat je jouw grenzen herkent en hierop durft te vertrouwen, waardoor je beter voor jezelf kunt zorgen.

Less stress

Als je klaar bent met het programma weet je hoe je anders om kunt gaan met werkdruk, zodat je jezelf niet meer verliest en je mannetje staat wanneer dat nodig is.

In balans

Tijdens het programma leer je weer vanuit jouw eigen kracht en gevoel lesgeven zonder dat het energie kost.

Mis deze unieke kans niet!

Wat collega's zeggen over het Groeiprogramma

Ik ben groepsleerkracht van 2 groepen 1-2. Mijn grootste uitdaging was de rust/ontspanning vinden tijdens en na het werken. Gebeurtenissen of werk wat nog niet af was los kunnen laten en niet over piekeren thuis. Ik heb heel veel geleerd tijdens de masterclasses, en deze oefeningen en tips hebben mij geholpen om nu echt meer voor mij en mijn rust en ontspanning te kiezen. Ik kom nu ook meer tot rust na het werk en het lukt me beter om mijn werk 'los te laten' en echt op het werk te laten. Majorie geeft heel goede tips en denkt met je mee. Door met je mee te denken, maar de oplossing vanuit jezelf te laten komen, is het een oplossing waar je echt in de praktijk iets mee kan. De tips hebben mij ook heel veel geholpen en ik gebruik ze nog steeds vaak. Mede door dit programma kan ik de leuke, blije, enthousiaste en goede juf zijn die ik ben. Loop je tegen problemen aan als leerkracht, dan raad ik je zeker aan om kennis te maken met Majorie en met dit programma. Het helpt je om echt het beste uit jezelf te halen!

wendy bakker

Wat ik meeneem uit het programma is de mate van invloed die je ergens wel of niet op hebt en wat je daarmee vervolgens kunt doen. Dat geeft mij zoveel meer rust.

Ook ben ik dankzij de praktische tips aan de slag gegaan met beter opkomen voor mijzelf en mijn grenzen aangeven. En ben ik me meer bewust van persoonlijk leiderschap waardoor ik zelf meer de regie in handen heb.
Het coachgesprek was verhelderend en oplossingsgericht. Majorie drong door tot de kern en kon aan mijn gedachten woorden geven. Ze is innemend, enthousiast, doortastend, sensitief en een geweldige coach!

Ik raad het programma aan bij collega’s, zeker als je een hoge werkdruk ervaart.

Eva

Het programma is concreet, niet zweverig en geeft aanleiding om na te denken over je gedachten en je  handelen. Het programma nodigt je uit om automatismen en patronen anders te bekijken.

Wat ik dankzij het programma heb geleerd, is dat ik vaker mag intunen op mijzelf, zodat ik meer bewust ben hoe het ECHT met me gaat.

Tijdens het verdiepingsgesprek stelt Majorie op een fijne manier vragen die toch meer in beweging zetten dan ik voorheen dacht.

Ik raad het programma aan omdat je in het onderwijs zoveel van jezelf geeft, dat een balans noodzakelijk is. Het programma helpt hierbij

Jolanda

Hoe ziet de planning eruit?

5 weken lang krijg je elke week een nieuwe les + het bijbehorende (digitale) werkboek in je mailbox.

Het Kick-off gesprek plannen we (in overleg) in de eerste week. 

De 3 Deepdive coachingsessies plannen we (in overleg) in de 4 weken erna.


Je krijgt DIRECT toegang tot de online training Energie(k) met gemak) Deze kun je geheel in je eigen tempo volgen.

Je blijft onbeperkt toegang houden tot de online leeromgeving.

Nog even voorstellen

Hi,

Mijn naam is Majorie Koornstra

en het is mijn missie om jou te helpen meer balans te vinden tussen school en privé, rust in het je hoofd te ervaren en om je te leren hoe je beter binnen je grenzen kunt blijven. Zodat jij de regie weer in handen hebt en weer goed in je vel zit.

Van jongs af leerde ik dat al-les mogelijk is zolang je er maar zelf in gelooft en er hard voor wilt werken. Dat is misschien wel de belangrijkste les die ik van mijn ouders meekreeg. En die ik ook nu mijn kinderen meegeef.

Jarenlang stond ik vol passie en plezier voor de klas. Een leerzame tijd waar ik mijzelf regelmatig tegenkwam en waar perfectionisme ervoor zorgde dat ik regelmatig over mijn grenzen heen ging.

In 2011 volgde ik een opleiding aan de Academy for mindul teachings en begon ik mindfulness trainingen te geven aan groepen kinderen en hun leerkrachten. Van het één kwam het ander. Ik gaf workshops en trainingen op het gebied van mindfulness in het onderwijs en van daaruit kwamen coaching-vragen van leerkrachten. Ik voelde wat ik te doen had en besloot mij verder te specialiseren op het gebied van (NLP)coaching.

Inmiddels coach ik al weer een aantal jaren collega’s naar  de situatie waarin zij zich weer fijn voelen. Juist omdat ik uit eigen ervaring spreek, kan ik heel gericht meekijken en mijn kennis delen.

Ervaringen

Wat collega's zeggen over Majorie

Ik vond het een heel prettig gesprek. Het is fijn met iemand te spreken met ervaring op de werkvloer in het onderwijs. Ik heb goede tips gekregen, waar ik ook echt wat mee kan.

Majorie is heel liefdevol en begripvol aanwezig, maar durft daarnaast ook te zeggen waar het op staat. Heel fijn!

Kim

Groepsleerkracht

Het was een fijn gesprek. Je luistert heel goed en aandachtig. Mooi dat je soms wat stiltes liet vallen zodat het ook echt even kan landden wat je zegt. De praktijkvoorbeelden die je geeft zijn herkenbaar en ondersteunend om het je praktisch voor te stellen. Majorie is een fijn, lief en rustig persoon die de tijd voor je neemt en de kant van het gesprek volgt waar jij heen wilt gaan.

Sanne

Groepsleerkracht

Ik vond het verdiepingsgesprek tijdens het programma verhelderend, confronterend maar zeker ook constructief. Majorie is duidelijk, eerlijk, vriendelijk.

Jolanda

groepsleerkracht

Ik vond het een fijn en diepgaand gesprek. Je hebt mij bewuster gemaakt van mijn denken. Majorie is iemand die goed luistert naar wat je inbrengt en van daaruit meehelpt om tot oplossingen te komen.

Jeanette

Groepsleerkracht

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als ik mijzelf heb aangemeld? 

Je krijgt binnen een paar minuten een e-mail met de eerste module in je inbox zodat je meteen van start kunt als je dat zou willen.

Voor wie is het programma?

Voor leerkrachten die voelen dat het tijd is om een aantal dingen te onderzoeken bij zichzelf. Mail me gerust voor een match call om af te stemmen of het programma bij jou past.

Hoe lang houd ik toegang tot het Groeiprogramma?

Je hebt 'eeuwig' toegang tot de modules.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de opdrachten?

Het is heel persoonlijk hoe lang je bezig bent met de opdrachten. De één besteedt er een half uur aan en een ander pakt het er een paar keer per week bij. Het mooie is dat het jouw persoonlijk document is en blijft: gebruik het vooral zoals het bij jou past.

Wordt het programma door school vergoed?

Ik werk samen met een aantal besturen die inderdaad het programma vergoeden. Het is zeker de moeite waard om het met je directeur te bespreken. Als ik daar iets in kan betekenen, hoor ik het graag.

Krijgt het Groeiprogramma weleens een update?

Ja, af en toe voegen we nieuwe content toe. Natuurlijk krijg je toegang tot de updates.

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Ja, als je mij binnen 30 dagen een email stuurt dan storten ik het geld terug zonder vragen te stellen.

Het lukt niet om meteen te beginnen, kan ik wel meedoen?

Absoluut, het programma is zo opgebouwd dat je makkelijk kunt schuiven, zodat het in je eigen agenda past. We plannen de coaching-calls wel van te voren in, (in overleg) zodat je een stok achter de deur hebt ;) Maar verder kun je de modules en het werkboek in jouw eigen tijd doen. Scroll nog even naar boven voor de exacte planning.

Als er meer collega's mee willen doen, kunnen we dan korting krijgen?

Stuur me even een mailtje, daar komen we wel uit!

100% Tevredenheids Garantie 30-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel inspiratie uit het Groeiprogramma zult halen en als je de tips en methodieken toepast zul je de regie weer in handen hebben.

Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt.

>