Ben jij een ambitieuze leerkracht en wil je beter in balans zijn maar heb je het gevoel dat je continu β€œaan” staat?


GRATIS

Ik help je graag naar meer rust in je hoofd, zodat je de regie weer in handen hebt en die leuke, betrokken en energieke leerkracht kan zijn die je bent! 

Download hieronder mijn gratis E-book met daarin 11 praktische tips om je stap voor stap lekkerder in je vel en je hoofd te voelen.

Wat andere leerkrachten zeggen...

β€œ

Het "uit"-knopje vinden na een dag werken als leerkracht is voor mij een uitdaging op zich. Gedachten over taken die nog niet af zijn, situaties die voorgevallen zijn, dingen die opgelost moeten worden - het gaat maar door. De vragen in de Personal Guide zetten je aan het denken. Niet alleen over wat je denkt en hoe dat komt, maar dagen ook uit om te kijken wat je zelf kunt doen om het "uit"-knopje te vinden en in te drukken. Want uiteindelijk ben je zelf degene die dat moet doen. Gelukkig is er Majorie die je hierbij vriendelijk wil helpen!


Inge

β€œ

Ik ben getrouwd, moeder van een puberzoon. Met ontzettend veel plezier ben ik als leraar en intern begeleider werkzaam in het onderwijs. Mijn grootste uitdaging is dat ik geneigd ben (te) veel tijd in mijn werk te stoppen waardoor ik mijzelf en mijn gezin wel eens verwaarloos. Mijn grootste ontdekking was het inzien dat mijn werk behalve ontzettend leuk ook een vlucht is. En dan vooral een vlucht voor mijn eigen emoties. De (h)erkenning hiervan geeft mij al meer inzicht en steeds vaker de mogelijkheid om tijdig op mijn rem te gaan staan. Wat het werken met Majorie voor mij fijn maakt is haar oordeelloze houding in combinatie met oprechte aandacht en interesse.


Karin

Hierom wil jij het E-book hebben... 

Meer rust in je hoofd

Door het E-book krijg je meer inzicht in je gedachten en wat je kunt doen om meer rust in je hoofd te krijgen.

Lekkerder in je vel zitten

Je weet wat ervoor nodig is om meer balans te ervaren zodat je weer lekker in je vel zit.

Jij bent weer in charge

Doordat je meer inzicht krijgt in je gedachten en leert hoe je moet luisteren naar de signalen van je lijf heb je de regie weer in handen.

Download nu gratis jouw kopie en word die leuke, energieke en betrokken leerkracht die, zowel thuis als op het werk in balans is. 

Jij wilt de regie weer in handen, meer grip krijgen op je gedachten zodat je niet meer het gevoel hebt dat je wordt geleefd. Je voelt dat het NU tijd is om hiermee aan de slag te gaan. Let's go!

>