Het Groeiprogramma

Voor de leerkracht die onder zijn of haar eigen voorwaarden en grenzen voor de klas wil staan Zodat je die leuke en energieke leerkracht kan zijn die je eigenlijk bent!

Meld je hier veilig aan voor Het Groeiprogramma.

  • Leer vertrouwen op de signalen van jouw lichaam
  • Hoe je aan het einde van de dag energie overhoudt
  • Prinsheerlijk in slaap vallen, zonder gestoord te worden door je gedachten
  • Hoe je vanuit je eigen kracht en gevoel lesgeeft, zonder dat het energie kost
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie
  • Het hele pakket t.w.v. € 449,-

Wendy Bakker

Leerkracht


Ik ben Wendy Bakker en ben groepsleerkracht van 2 groepen 1-2. Mijn grootste uitdaging was de rust/ontspanning vinden tijdens en na het werken. Gebeurtenissen of werk wat nog niet af was los kunnen laten en niet over piekeren thuis. Ik heb heel veel geleerd tijdens de masterclasses, en deze oefeningen en tips hebben mij geholpen om nu echt meer voor mij en mijn rust en ontspanning te kiezen. Ik kom nu ook meer tot rust na het werk en het lukt me beter om mijn werk ‘los te laten’ en echt op het werk te laten. Majorie geeft heel goede tips en denkt met je mee. Door met je mee te denken, maar de oplossing vanuit jezelf te laten komen, is het een oplossing waar je echt in de praktijk iets mee kan. De tips hebben mij ook heel veel geholpen en ik gebruik ze nog steeds vaak. Mede door dit programma kan ik de leuke, blije, enthousiaste en goede juf zijn die ik ben. Loop je tegen problemen aan als leerkracht, dan raad ik je zeker aan om kennis te maken met Majorie en met dit programma. Het helpt je om echt het beste uit jezelf te halen!

30 Dagen niet goed geld terug garantie

Als je op welke reden dan ook niet tevreden bent hoef je alleen maar een email te sturen en dan storten wij je geld weer terug zonder lastige vragen te stellen.
groet, Majorie Koornstra

Gegevens

Bestelling

Product
Totaal
1
Het Groeiprogramma
Het Groeiprogramma × 1
97,00
Subtotaal 97,00
Totaal 97,00 (inclusief 16,83 BTW)

Betalen

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

* 100% Secure & Safe Payments *

Veilig betalen

30 dagen niet goed geld terug garantie

We beschermen jouw privacy

>