Aanmelden wachtlijst Level Up programma

Jij bent een ambitieuze leerkracht met een missie. Je wilt impact maken en kinderen het gevoel geven dat ze zich gezien, gehoord en begrepen voelen. Maar je merkt dat het je steeds meer kost om alle ballen hoog te houden. Je hebt steeds vaker het gevoel dat je jezelf voorbij loopt en achter de feiten aanloopt. Jouw wens is om meer vanuit je hart te leven en werken.

Je voelt dat het NU tijd is om het anders te gaan doen! Maar hoe? Tijd om next level te gaan!

Bekijk hier de video met uitleg over de wachtlijst

Wat houdt de wachtlijst in?

YES! Goed dat je er bent! Je kunt je namelijk geheel vrijblijvend inschrijven op de wachtlijst voor het Level Up programma. En als je dat NU doet beloof ik je een aantal super gave dingen! Zit je er klaar voor?


➤ Je krijgt DIRECT 2 super gave welkomstcadeaus in je inbox en daarnaast kun je vanaf 10 januari GRATIS gebruik maken van al mijn kennis!

➤ Als je op de wachtlijst staat hoor je als eerste wanneer de deuren van het Level Up programma opengaan. Het aantal plekken is beperkt dus op deze manier kun jij als eerste jouw plek bemachtigen.

➤ En je krijgt de ALLERBESTE deal voor het programma! Ik lanceer het programma voor de eerste keer, daarom ben ik van plan GROOTS uit te pakken! Bonussen, cadeaus, extra's; de hele shebang!

Als jij op de wachtlijst staat ben je dus de EERSTE die weet wanneer de deuren voor het programma geopend zijn zodat je je plekje kunt reserveren EN doe ik je een waanzinnig aanbod!


Om helemaal transparant te zijn; wanneer je niet op de wachtlijst staat kun je je op een later tijdstip nog aanmelden voor het programma (mits er nog plek is) maar je betaald dan de "gewone" prijs.

MAAR er is meer!!


Als je je NU inschrijft voor de wachtlijst verras ik je alvast met maar liefst 2 super waardevolle cadeaus!


Omdat ik het super tof vind dat je erbij bent maar ook omdat je nog even geduld moet hebben voordat de deuren van het programma opengaan. En met deze cadeaus kun je alvast "aan de slag." Als je dat zou willen natuurlijk ;) Anders zijn ze ook gewoon heerlijk om (alvast) te hebben.


Eerlijk?


Alleen al voor de cadeaus zou ik me inschrijven als ik jou was, maar goed ik ben natuurlijk een beetje bevooroordeeld! Weet dat je nergens aan vast zit wanneer je je inschrijft, dus wat dat betreft heb je ab-so-luut niets te verliezen....


Kleine letters groot:

Vanaf 10 januari ga ik je wekelijks inspireren, motiveren en empoweren. Ik deel dan ontzettend veel kennis waar je gratis gebruik van kan maken. Op die manier neem ik je mee tot aan de FINALE waarin ik je een SUPER toffe aanbieding doe voor het Level Up programma. Natuurlijk hoop ik dat je daarna besluit om in te stappen in het Level Up programma. Maar als je dat niet doet, ga ik er OPRECHT van uit dat je veel hebt gehad aan alle kennis die ik voorafgaand met je heb gedeeld!


P.s. Bij mij is iedereen welkom, ook zonder groene vinkjes!

Hierom wil jij je aanmelden voor de wachtlijst

Wanneer je je NU aanmeld voor de wachtlijst krijg je DIRECT 2 super waardevolle cadeaus in je inbox!

Jij hoort als eerste wanneer de deuren van het programma geopend zijn zodat jij je van een plek kunt verzekeren.

Je krijgt de ALLERBESTE deal! En omdat het programma voor het eerst gelanceerd wordt ga ik flink uitpakken! 

Daarnaast ben ik nog op iets feestelijks aan het broeden. Ik kan er nog niet teveel over zeggen maar jij hoort het als eerste als je op de wachtlijst staat!

Schrijf je dus NU in voor de wachtlijst

Nog even voorstellen

Mijn naam is Majorie Koornstra

En het is mijn missie om jou als leerkracht te empoweren en inspireren om (binnen het onderwijs) beter voor jezelf te zorgen. Meer balans te vinden en rust in het hoofd te krijgen. Beter binnen je eigen grenzen te blijven. Simpelweg omdat ik de kinderen een leerkracht gun die goed in haar of zijn vel zit.

Jarenlang stond ik voor de klas. Vol passie en met liefde voor de kinderen ging ik aan het werk en ik weet nog goed hoe lastig ik het vond om prioriteiten te stellen.

Ik wilde dat de kinderen zich gezien, gehoord en begrepen voelden en dus alle aandacht moesten krijgen. Daarmee legde ik de lat voor mijzelf te hoog, want uiteraard moest dat naast alle andere dingen ook nog eens op korte termijn.

Ook wist ik al vroeg dat ik niet altijd voor de klas zou blijven staan. In 2011 volgde ik een opleiding aan de Academy for mindul teachings en begon ik mindfulness trainingen te geven aan groepen kinderen en hun leerkrachten. Dat bleek me goed af te gaan, en van het één kwam het ander. Ik ging workshops en trainingen geven op het gebied van mindfulness in het onderwijs en van daaruit kwamen coaching-vragen van leerkrachten. Ik voelde wat ik te doen had en besloot mij verder te specialiseren op het gebied van (NLP)coaching.

Inmiddels coach ik al weer een aantal jaren collega’s naar de situatie waarin zij zich (weer) fijn voelen. Juist omdat ik “de taal” van het onderwijs spreek en begrijp wat er speelt op de werkvloer kan ik heel gericht meekijken en mijn kennis delen.

>